TomoScope Xray CT makinaları için WinWerth® TomoAssist yazılım modülü

TomoScope Xray CT makinaları için WinWerth® TomoAssist yazılım modülü

 

Sadece birkaç adımda optimal tomografi nasıl yapılır ?

 

Optimum ayarların otomatik olarak belirlenmesiyle, bilgisayarlı tomografili ( CT ) koordinat ölçüm tezgahlarının çalışması daha da basitleştirilmiştir. Operatör deneyiminden bağımsız olarak, WinWerth® ‘patentli yazılımı’ TomoAssist, çok iyi bir tekrarlanabilirlik ile gayet kısa bir ölçüm süresini garanti eder.


Almanya, Giessen'deki Werth Messtechnik'in yeni WinWerth® TomoAssist yazılım modülü ile TomoScope® ve TomoCheck® makinelerinin kullanımı daha kolaydır. TomoAssist, belirli bir ölçüm görevi için en uygun CT kurulum parametrelerini otomatik olarak belirler. Tüp gücü, voltaj, donanım filtreleri, exposure-çekim süresi ve projeksiyon sayısı için önerilerde bulunulur. Yeni proses, kritik muayene boyutlarına bağlı olarak gerekli yapısal çözünürlüğün yanı sıra geometri, oryantasyon ve malzeme gibi iş parçası özelliklerini de dikkate alır. WinWerth® TomoAssist ile, herhangi bir kullanıcı, tecrübe seviyesinden bağımsız olarak, kısa ölçüm süresi içerisinde iyi bir tekrarlanabilirlik elde edebilir.


Ölçüm değerlerinin kesinliği belirlendiğinde, örneğin iş parçası imalat toleransları tarafından verildiğinde, parametreler ölçüm süresini en aza indirecek şekilde otomatik olarak ayarlanır. Tahmini ölçüm süresini verebilmektedir. Zaman tasarrufu, muayene maliyetlerini en aza indirir. Ölçüm süresi, genellikle üretim döngüsü süresi tarafından tanımlandığı zaman olduğu gibi belirtilirse, hassasiyet otomatik olarak optimize edilir ve beklenen değer sağlanır. Bu şekilde karmaşık ve pahalı test ölçümleri bertaraf edilir ve makine verimli bir şekilde kullanılabilir. Herhangi bir kullanıcı, uzman bilgisine ihtiyaç duymadan, en iyi tomografi parametrelerini sadece birkaç adımda belirleyebilir.


Deneyimli kullanıcılar ayrıca, sınır koşulları değiştiğinde özel parametreleri ayarlamak için de ayrıca WinWerth® TomoAssist'i kullanabilir. Tüp güç seviyesi, örneğin yapısal bir çözünürlük için maksimize edilebilir. Voltajı ve ön filtreyi optimize etmek yüksek kontrast ve düşük noise-gürültü sağlar. Her ikisi de, tekrarlanabilirliği arttırmayı veya ölçüm süresini azaltmayı mümkün kılar. Pozlama süresi ve dönüş turlarının sayısı optimize edilerek, ölçüm süresi gerektiği kadar en aza indirgenir.


WinWerth® TomoAssist, ilk ürün incelemesinden çoklu ölçüm dizilerinin oluşturulmasına ve optimizasyonuna kadar çok çeşitli uygulamaları kapsar.


Belirli bir ölçüm süresi için hassasiyetin optimizasyonu (üstte): WinWerth® TomoAssist'in otomatik ayar algoritması, aynı ölçüm süresi için operatörden (kırmızı) daha iyi hassasiyet (yeşil) garanti eder. Ölçüm süresinin belirtilen hassasiyetle optimizasyonu (altta): WinWerth® TomoAssist'teki otomatik ayar algoritması, operatörden (kırmızı) belirtilen hassasiyetle, daha kısa ölçüm süresini (yeşil) garanti eder. Operatör güvenli olması için daha uzun bir ölçüm süresi tayin etse bile, TomoAssist daha iyi hassasiyet sağlar. (© Werth Messtechnik)


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.